Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave #7579 üzenetére
Tenyleg ? Toled meritettek ihletet a COP-hez ? Reszletezned, hogy milyen otleteid voltak ? Csak a kivancsisag hajt
A hibara visszaterve, nagy a gyanum, hogy a monitorkartya volt a ludas, ugyanis valami osdi szerkentyu volt, most betettem egy FirePro V4900-ast, lam azzal hogy megy, kellene minden menjen.
Ez abbol szurtem le hogy a kartya lehet a hibas, mert tegnap feltettem a Wind of Time COP modot, es csak static lightninggal meg, a tobbivel azt csinalta, mint amit fennebb irtam, szoval szinte egyertelmu, hogy a kartya vacakolt, az otthoni gepemen siman ment 3 giga rammal, es egy 1 gb gyengebb monitorkartyaval.Egyuttal a Priboi Story-dat is leszedtem, de az is kiakad, meg tudna valaki mondani, hogy pontosan miket kell feltegyek, hogy mukodjon ? Az alapjatek az 1.04, vagy 05-os ? Mert azt sem tudom...
Meg van patch is hozza, meg valami Overhaul, ez a kifejezes mit takar, mi van a modban, mas modoknal is lattam ilyen Overhaul pakkot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest