- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.H.
újonc
válasz
sagajr78 #4256 üzenetére
Én speciel kiirtottam Fox-nál a SIN-eseket (fox túlélte).
És a játék kiíra hogy ne menjek le a bányába mert nem bírják az arcom, és kérjek segítséget vagy a dutytól vagy a csapostól. Beálltam a dutyba (kedvenc frakcióm) és miután csináltam nekik egy csomó küldit és tiszteletbeli tag lettem segítettek kiirtani a Sineket. Úgyhogy nem akad el az ember csak gürizni kell kicsit amíg kisímítod. -
vhw
addikt
válasz
sagajr78 #4256 üzenetére
"...még csak véletlenül sem tünteti fel ellenségnek a kérdéses frakció embereit akik fogva tartják Fox-ot"
Ez utólag változott? Én a megjelenés napjától játszottam, így ezen elég hamar túljutottam, masszívan pirosan szedve jelentek meg a neveik a célkereszt alatt (a közismert banditaruha csak ráadás). Ha ez azóta változott akkor no problem, de ha nem akkor ez sokaknál instant ok, hogy előbb lőjjenek. (jó-jó mondhat sidorovich, amit akar, nem egyszer előfordult már Stalker játékban, hogy közben hirtelen változik a terv, a bugok is közmondásosak - és ha pirossal jelenik meg valaki, azt nem szokták véletlennek venni az emberek)
-
bacika
csendes tag
válasz
sagajr78 #4256 üzenetére
Ez mind szép és jó amit leírtál, de én beszéltem az emberekkel, elengedték Fox-ot, aztán kinyírtam őket, beléptem a dutyba, aztán mentem a barlangba, lőttek rám, de megúsztam, haladt tovább a történet, most ép a dokihoz megyek már az ingoványban, lehet vannak következmények, de minden megoldható
vagy csak nekem jött össze valami csoda miatt, esetleg a zona akarta így
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged