- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezowave
csendes tag
Üdv. kicsit rendet kell tenni úgy látom.
Ami a híreket jelenti, azt hittem eddig, hogy felesleges elmondani, a játék 90%át már kiveséztük, minden infó publikus, 2009 óta folyamatosan mennek fel a hírek róla, már tud mindenki mindent, bármi újdonság van, mindig jelezzük a moddb oldalunkon. Ott van minden hír 2008 december óta. Már elmondtuk miről fog szólni, tudja mindenki hány pálya lesz benne, a gameplay-jel kapcsolatos infók is ott vannak feketén fehéren q&a formátumban, már ami publikus belőle, de így is jóval többet mondtunk már róla, mint ez játékoknál megszokott. A legutolsó hír is most jelent meg 2 hete, és elég sok infó van benne, bár egy része csak emlékeztető jellegű, mivel már egyszer ki lett tárgyalva. Ezen felül ott van a havi screenshot áradat + naptár, plusz amikor csak tudunk fenn vagyunk ott, és válaszolunk a kérdésekre. Sajnálom, de ennél többet nem tudunk nyújtani, az meg hogy nem nézitek a moddb oldalunkat nem a mi hibánk
...ha nem beszéltek angolul az sem a mi hibánk, nem mondom, hogy a ti hibátok, de ezt legyetek szívesek ne a mi kontókra írni. Remélem nincs harag, én sem haragszom senkire, de az a kijelentés, hogy mi nem mondunk semmit a játékról kicsit bosszantó.
Ha valaki ráér fordítgatni, és akar is segíteni, akkor jelezze nekem, és megbeszélem vele a dolgokat.
ps: ja és van facebook, twitter, és g+ oldalunk is
ott is mindig van valami kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest