Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
Lomha 8V #5351 üzenetére
Két verzió létezik belőle az egyik david.me tárhelyén, a másikat már nem tudom honan kapartam pár hónapja, de feltoltam a tárhelyemre. A david.me-é stabilabban futott, a másikban inztenzívebb harcok vannak viszont betöltél hajlamos beadni az unalmast.
Ebben a modokban nem sokat kóboroltam , ami külön tetszett hogy átvették az enot-ból az gyógyítás-evés-kapott találat nehezítéseket.
Konkrétan nem tudom mi a helyzet a moddb-n, hogy tárhely vacakolás vagy veszni hagytak egy egész jónak igérkező modot, ami ha sokat nem is ad hozzá, de egész jól 'szinesíti' az alapjátékot.
Időközben kipróbáltam a CS Mystery 2-t na az azért egy csöppet nehezíti a játékot -
Aarpok
őstag
válasz
Lomha 8V #5353 üzenetére
Nos nem én raktam fel a képeket,de kipróbáltam.Grafikai és fegyver mód is egyben a küldetésekben újat nem találtam bár csak a mocsárban ténykedtem,mert Cordon - ba már nem engedett át (vmi ruhával volt gondja ami nem is volt nálam).Azért tégy egy próbát vele ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest