Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Én nem voltam kapzsi
Én ha jol emlékszem vmi olyasmit kivántam hogy tűnjön el a zona. Látszik hogy jo ember voltam és csak jot akartam
Erre megvakított. Lestem is rendesen hogy ez nagyon komoly end lett.
Talán egy szép nap ujra nekiállok csak az end miatt. Ha szerencsém van a mentéseim is megvannak vhol. Direkt elmentettem mielőtt elindultam volna az atomerőműbe.(#1826) pilóta:Akkor ott vagy vmeik hardvert, szoftvert nem bírja vagy user error. Az utobbit erősen kétlem, de hát az is benne van/lehet a pakliban.
Nálam 1x sem fagyott ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ha jol emlékszem vmi olyasmit kivántam hogy tűnjön el a zona. Látszik hogy jo ember voltam és csak jot akartam
Erre megvakított. Lestem is rendesen hogy ez nagyon komoly end lett.