Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Etele1 csendes tag válasz  proci985

üzenetére proci985

üzenetéreAgropom-ban egy ugyanolyan kőrakás építmény szerűségben találtam én is artefactot. Simán kiszedtem...de ott Yantarban. Pedig az lett volna az első +30kg súlyt cipelős artefact  
 Az Army Warehouse-os az viszont ultra butál még SEVA-ban is! Dombtető, traktorral...a domb felső részét körbe veszi olyan beszívós robbanós anomália, plusz még vörös szintű (halálos) dózisu radioaktivitás mindenhol! Bejárat a domb tetőre nincs, mindenhol legalább 1x beszippant ám ha sikerül kiszabadulni, akkor a domb tetejére érve a halálos sugárzástól eltekintve (kiakad a mutató) nyugi van...csak épp az artefact nem bújik elő, pedig már rajta állok a mérő szerint...Na mind1...végül is minden 3-as szintű artefactot meg szerezhetünk valahol, csak nem mind1,h a játék melyik szakaszában. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest