Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Superman
üzenetére
welcome to the man made hell;>
emlékszel, amikor meséltem arról, hogy 15 gránát esett a lábam alá dark valleyben?;> nos, master még viccesebb volt

az emission csak akkor kap el, ha a strelok küldetés nem teljesül... ha egyébként is elkap, akkor... hát SoC Ol 2.0ban velem ez megesett, fuss vissza oda, ahol kijöttél a reaktorból
vagy tweakeld meg, hogy a blowout ne sebezzen. esetleg a pálya újratöltése megoldja a problémát.milyen vértben tolod?
-
Chrom
tag
válasz
Superman
üzenetére
én is Veteran-on játszom. Amikor elkezdtem az elején, rendesen megizzadtam... Sokat kell menteni meg visszatölteni, engem csak ez az egy idegesít. Meg az, hogy hiába engedek bele egy teli tárat valakibe, megse mukkan...
Ja és valamiért nekem is kilép a játék... vagy kifagy! Tegnap pl amikor a szemétdomb-nál ért egy kisugárzás, és mikor elkezdődött ott kifagyott... Ja és észrevettem pálya betöltésénél néha grafikai elmosódást is, főleg az ég mosódott le... Erre tud valaki valami magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vagy tweakeld meg, hogy a blowout ne sebezzen. esetleg a pálya újratöltése megoldja a problémát.