- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
VinoRosso #1059 üzenetére
Nem külön adóra gondoltam, hanem bármilyenre (pl. szerzői jog-adó, most nem tudom, minek hívják pontosan, még vázára is), ÁFA, nyereségadó, iparűzési adó, stb. Rárakhatnak 80 adót, azt is te fizeted meg. Az adókat nem szabályozó jelleggel vetik ki, hanem harácsolni (ahol csak lehet), a többi duma. Nézd csak meg, egy autó miért kerül 2x annyiba, mint a papír szerinti értéke, még csak nem is az igazi. Ha meg azt hiszed, az emberek szórakozásból jártak annyiszor orvoshoz, akkor inkább sajnállak (nézz csak meg a magyar eü. helyzetről és a halálozási stat.-król beszámolókat). Azért nem mentek utána, mert rengeteg ember azt a 300Ft-ot sem tudja kigazdálkodni. Sztem kicsit sok marketinget hiszel el.
remington2: Van erre saját logoutom. Félő, hogy ha átnéznék oda, másra nem maradna időm.
Egyébként a fejlesztők sara, mert ha nekem ilyennel jönnek oda, akkor orrba vágom, mert ha jól fizetnek, sem adok ki szart a kezem közül. Ehhez persze kell némi igényesség a saját munkámra, ami az emberek 95%-ában nyomokban sincs meg.
Silenzio: Én anno 1.003 patch-csel nyomtam végig SoC-t, és egyetlen bugot találta: az északi tábornál hiába irtottam ki a kutyákat, az a feladat 2-odjára már nem teljesítődött (mert az is regeneratív küldi volt). Amúgy 1950XT-n (OC) toltam végig 1024-ben full-on.
proci985: Az kapitális baromság, hogy a spelnikből mind eltalál, mert éppen a fegyver jellegéből következően szétszóródnak (azért csak közelharcban hatásos). Más játékokban így is van.
Starship strooper is egy rakás csalás volt, főleg a végén, de legalább lehetett benne bug-okat irtani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Formula-1
- Autós kamerák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest