Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz VinoRosso #1059 üzenetére

Nem külön adóra gondoltam, hanem bármilyenre (pl. szerzői jog-adó, most nem tudom, minek hívják pontosan, még vázára is), ÁFA, nyereségadó, iparűzési adó, stb. Rárakhatnak 80 adót, azt is te fizeted meg. Az adókat nem szabályozó jelleggel vetik ki, hanem harácsolni (ahol csak lehet), a többi duma. Nézd csak meg, egy autó miért kerül 2x annyiba, mint a papír szerinti értéke, még csak nem is az igazi. Ha meg azt hiszed, az emberek szórakozásból jártak annyiszor orvoshoz, akkor inkább sajnállak (nézz csak meg a magyar eü. helyzetről és a halálozási stat.-król beszámolókat). Azért nem mentek utána, mert rengeteg ember azt a 300Ft-ot sem tudja kigazdálkodni. Sztem kicsit sok marketinget hiszel el.

remington2: Van erre saját logoutom. Félő, hogy ha átnéznék oda, másra nem maradna időm. :D :((( Egyébként a fejlesztők sara, mert ha nekem ilyennel jönnek oda, akkor orrba vágom, mert ha jól fizetnek, sem adok ki szart a kezem közül. Ehhez persze kell némi igényesség a saját munkámra, ami az emberek 95%-ában nyomokban sincs meg.

Silenzio: Én anno 1.003 patch-csel nyomtam végig SoC-t, és egyetlen bugot találta: az északi tábornál hiába irtottam ki a kutyákat, az a feladat 2-odjára már nem teljesítődött (mert az is regeneratív küldi volt). Amúgy 1950XT-n (OC) toltam végig 1024-ben full-on.

proci985: Az kapitális baromság, hogy a spelnikből mind eltalál, mert éppen a fegyver jellegéből következően szétszóródnak (azért csak közelharcban hatásos). Más játékokban így is van.

Starship strooper is egy rakás csalás volt, főleg a végén, de legalább lehetett benne bug-okat irtani! :D

• Silenzio

addikt

válasz VinoRosso #1059 üzenetére

Ha közvetlen módon nem is, de közvetve állam bácsi mindenhol leakasztja a jussát... A cégeken és a vásárlókon is nyerészkedik, sőt, a médiamogulokon is, ha mást nem, a jövedelmük után.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés