Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, van egy új fegyó, egy zöld svájci. Majdne moylan jó, mint amit használok. Ha fejlesztem akkor szerintem lesz is olyan jó. Csak mert erre azt írja hogy kimagasló megbízhatósága van, a másik német fegyverem meg rohadt gyorsan amortizálódik és állandóan besül a végén táranként már kétszer. Ez meg elvileg akkor nem fog. És lehet ráapplikálni utólag távcsövet meg hangtompítót is, de megnézem hogy cső alá szerelhető gránátvetőt tud-e, úgy hogy a pontosság is megmarad.
Viszont nem tudom, hogy az ingoványba amit kapok fegyver az mit fog tudni, mert az lehet jobb lesz. El kéne előbb mennem azért. Csak már rohadtul elegem van ebből a futkározásból, egész nap azt csináltam, úgyhogy későbbre hagyom most a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest