- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Physicist03 #15309 üzenetére
Onnan töltöttem, fixet is, de nem angol volt. Meglet az angol, működik.
WiP mod eddig: tetszik. Sok a mutáns, nem a "minden fánál stalker pisil" típus. Hihetőbb. Keményen sugárzás van az eredetien bejárható helyeken, így az alap taktika (felmész a háztetőre, vagy magas helyre és leosztod a Zólmot a makiknak) nem működik, kicsit szaladgálós, elcsalós taktikázós lett ezzel. Backpack bugos, nem tudtam lerakni, USE-ra eltűnt a listából, súlyból, de a környéken nem láttam... Viszont cserébe a földre "hányt" cuccok megmaradnak... persze most még nem mentem másik pályára, ha vki ezt megmondaná tutira, az jó lenne. Illetve kell-e az aknavető később, mert nem cipelnémAmúgy meg...khmmm. Davaj gyévocska, lehentelni minden ami mozogni.
...a zónából csak nekem hiányzik akupinői stalker?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest