Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
robo5133
üzenetére
Hi,
Angolul használom a játékot, úgyhogy magyarítással kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni. Amiket felsoroltam azok ált texturákat cserélik le nagyobb felbontásúra ezért úgy gondolom nincs köze a nylevi dolgokhoz. De amint írtam össz 2 modot probáltam ki eddig abból egyet használok
A többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni. -
bluyoo
nagyúr
válasz
robo5133
üzenetére
Talán ezzel még megpróbálkozhatsz:
fsgame.ltx-et át kell szerkeszteni, ezt a sort:$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
ilyenre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
De szerintem próbáld újra letölteni és kicsomagolni winraral mert ha oroszul ok akkor a magyarításból hiányzott valami.
-
emre
veterán
válasz
robo5133
üzenetére
Én azt csomagoltam ki amit letöltöttem.
ez az amit én leszedtem
Hát te mit töltöttél le?A személyeskedést meg hagyjuk, nem én kerestelek meg téged, hogy nem tudok valamit megoldani.
mod:
keratom Állítólag 6Gb rammal is akad. Egészen hasonló konfigunk van, és nekem 4Gb ram mellett már játszható, igaz meg kell alkudni a beállításokkal. 1-2 opció beállítását célszerű alacsonyabbra venni. Ezeket fejből sajnos nem tudom elsorolni. De ha rákeresel a forumban talán találsz hozzá megfelelő információt. -
emre
veterán
válasz
robo5133
üzenetére
ójázis videjó használd egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni.

shield