- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9419 üzenetére
a kezedben lévő fegyvereket és a rajtad lévő ruhát lehet javítani velük, külön fegyver és páncélruha javító készlet van.
úgy vettem észre, van egy bizonyos % itt is, aminél már nem javít, azt nem bírtam kibogarászni a config fájlokból, ezt hogy lehetne változtatni.használod (duplakatt) kiválasztod hogy másik fegyver/ruha segítségével vagy csak javítókészlettel javítasz, és javít, egyszer használható.
jóval olcsóbb a szerelőnél javíttatni (egy ilyen készlet asszem 10000 rubel) főleg ha már megvan a szerelő-bónusz.
kis zsákocskákat sose használtam.
mod: amúgy érdekesen működik a játék helyenként. felvettem a 'fedett ellenség' küldit. a végén ki kell irtani a zsoldosokat az alállomáson. mivel még kellett 1-2 fejlövés a bónuszhoz, gondoltam lövök hozzá zsoldost. pont az alállomáson a főnököt lövöldöztem le, innentől a félig kész 'fedett ellenség' küldi eltűnt a pda-ról, ha korábban nem csinálom meg, fingom se lett volna, mi van, hova kell menni, mit kell keresni, csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Windows 7
- Autóhifi
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest