Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
A sisakeltüntetőst már az elején bemásoltam, mert engem zavart a lélegeztető és a sisak körvonala. Ennél nincs fennmaradó lőszerszám visszajelzés.
Az NV finomítása gondolom nem tartalmaz ilyen javítást, így marad az AF3 stílusú?
Azért kérdem, mert melózok reggelig és nem tudom kipróbálni.Antonius1978
Hozzászoktam már a Stalker többi részében valamint egyéb FSP játékokban, hogy látható a tárban lévő lőszer száma. Így elég rápillantani, hogy újratöltsek vagy mehet még tovább. -
Antonius1978
addikt
Engem nem zavar hogy nem mutatja a loszert, igy elethubb
De akar szamolni is lehet, hogy mennyit losz, az AK-ban pl 30 golyo van
Mondjuk altalaban gyakran ujra szoktam tolteni a biztonsag kedveert.
De tartogatok egy MP5-ot fejlesztve, marha jo a tuzgyorsasaga, 40 golyoval barmit szarra lovok ami nagyon kozel jon
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen alaplapot vegyek?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- További aktív témák...
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest