Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #8972 üzenetére
én egyszer 5-6 gránáttal, egyszer 3 sniper fejlövéssel, legutóbb meg a cementgyár melletti leomlott híd alatt található fegyverrel (talán két tár összesen, meg is lepődtem az előzőek után) tettem ártalmatlanná, szóval azért tuti nem halhatatlan.
még korábban én is magánakcióban pucoltam ki az erdőgazdaságot, akkor is sikerült kicsinálnom, de már nem emlékszem, mivel
én a vaserdőben az alfa csapat kapitányával voltam így, 25 sniper fejbelövés se zavarta, végül visszamentem rpg-vel, na az lefektette
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #8972 üzenetére
Küldetést felvetted a Szkadovszkon hozzá? Amúgy meg fejbe küggyed' azt nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest