Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Ezt en feltettem, de picitt felemas erzeseim vannak, idegesit a story mod, mert sok a buktato es ezert nem tetszik, meg azt hiszem, picitt bizonyos sorrendben is erdemes csinalni a kuldeteseket, meg tul nehez, olyan ertelemben, hogy nem tudod mikor mire bukkansz, nincs eleg ellatmany (pl gyogyszerek, sugarzaselleni cucc stb), picitt idegesito, ha osszevissza kovalyogsz es idegesitoek a szornyek, nem konnyu oket legyozni stb. En az ezzel valo kinlodast kihagyom, meg akkor is, ha egy jo tortenettol esek el, mert nem akarom hogy felidegelve kelljen jatszodjak.Nemely kuldetes is idegesito, nem mondom, hogy megoldhatatlan, de nincs idegem foloslegesen taknyolodni bizonyos kuldetesekkel, ahol ez a helyzet all fent.Pedig en mindig turelmes jatekos voltam, de mostmar a foloslegesen beiktatott kekeckedesek es nehezitesek nem vonzanak, inkabb massal jatszom, ezert is hianyoztam a forumrol, mert mar nem vonz annyira a Zona, mar van vagy 3 honapja hogy egyaltalan nem Stalkereztem.
Kiprobaltam amugy egy masik modot is, most nem jut eszembe a neve, sajnos az sem egy remek mod, elegge elnagyolt es osszecsapott, viszont van benne uj palya, ami eleg gyeren benepesitett, es sajnos a kuldetesek olyanok, hogy el kell menj a palya masik vegebe a sok anomalia es mutans kozott, kozepesnel szarabb felszerelessel.Ma viszont ratalaltam egy modra, ami szerintem nagyon jonak tunik, a cime Dreamcatcher : [link] - az ugy nevezett Incubator mod folytatasa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gumi és felni topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield