Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PeL
addikt
válasz

kekeeci

üzenetére
						Jelenleg ezzel játszogatok: Tunguska: The Visitation
Egész jónak tűnik eddig, olyan mint egy izometrikus nézetű STALKER játék, ugyanúgy a zónában játszódik, vannak anomáliák, mutánsok, kitörések, csak itt mindennek más neve van a játékban
 Még a kezdőfalu is totál hasonló, az első küldetéseket adó trader NPC-t is Dr. Sidor-nak hívják 
 Annyi hogy itt nem fegyverkereskedő, hanem valami doktor.Vannak hibák benne de nem nagy dolgok, pl. engem bosszant az inventory management, alig van hely pakolászni, főleg hogy csomó mindent alapból cipelni kell mert nem lehet tudni melyik tárgyra mikor lesz szükségünk küldetéshez pl. Voltak tárgyak amiket találtam, aztán elraktam a játék elején lévő tárolóba, majd jóval később haladva a játékban kiderült hogy kellenek, kutyagolhattam vissza értük az első területre
 Volt 1x-2x hogy elbugolt valami, olyankor mentés visszatöltés segít. Menteni csak tábortüzeknél, illetve ágyaknál lehet, meg egyik területről másikra haladásnál ment automatikusan.Nem tudom meddig tart még, ha végzek vele valszeg ránézek erre a modra is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
 - AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még a kezdőfalu is totál hasonló, az első küldetéseket adó trader NPC-t is Dr. Sidor-nak hívják 
 Annyi hogy itt nem fegyverkereskedő, hanem valami doktor.
 Volt 1x-2x hogy elbugolt valami, olyankor mentés visszatöltés segít. Menteni csak tábortüzeknél, illetve ágyaknál lehet, meg egyik területről másikra haladásnál ment automatikusan.

shield