Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike
üzenetére
Mindannyiótoknak nagyon köszönöm!
Igazából az a gondom, hogy az alábbi helyeken mind találtam ellátmányt:
Radaron a vörös erdő felőli bázisnál, az áttört kerítésnél, és a katonai raktárak felőli átjárónál.
A katonai raktáraknál a nagy bázis bejáratával majdnem szemben, és továbbhaladva a bár felé a vérszívók falujánál a domb túloldalán (habár az már nem igazán az út mellett van).
Bárnál az északi helyőrségnél ahol tesót megkéselték, és vele szemben az út másik oldalán. Az általatok jelzett helyen két keresztnév is, valamint elhagyva a déli helyőrséget jobbra a mutáns védelmi árok mindkét oldalán. Ami igazán zavart, hogy a feladat szerint még mindig "Beszélj Valerával", és nem is ír ki mást részletesebben. A beszélgetések előzményeiben is csak a Semperfivel váltott mondataim láthatóak, ezért már azt hittem, hogy le sem generálódott a script, vagyis minden amit találtam, normàl rejtekhely.
De ezennel le akadok a témáról, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy ez nem egy jó mód! Csakis ajánlani tudom, és a Freeplay eddig legalább annyira élvezetes, mint maga a fő történet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Automata kávégépek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Iphone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield