Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Szia Shield, van neked idod, hogy a Chernobyl Chroniclessel foglalkozz, ugy ahogy kertem ?
Ma ujra nekilattam kicsit forditgatni, mint mar emlitettem, nincs mar sok hatra, 3 allomany, ez azokban is szerencsere csak nagyjabol mind 2 soros szovegek.
A nevekkel sem fogok nagyon sokat vacakolni, amire van magyar megfelelo, azt mar leforditottam, amire nincs, azoknak majd en adok egy jol csengo magyar nevet es kesz.Lehet egyeseknek ez nem nagyon fog tetszeni, mert hat nem vag egybe a moddal, de igy jartak
-
törölt tag
válasz
shield
üzenetére
Az a gond hogy ilyenekből áll az egész. Misery alap az oké, de pár dolgot eltúloztak. Pl. a fegyver darabok meg javítás rész is rosszabb mint alap Misery-ben, meg sok ilyen apróság. Na meg van könnyű pénzforrás szeméttelepen, tudtommal nem megoldották hanem feltolták a mutánsokat a pályán...
Komolyan mondom a Legend Returns modon kívül (ami még mindig elmehet rossz irányba) nincs semmi értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest