Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield
üzenetére
Örülök, hogy tetszik, nekem is bejött ez a mod!
Úgy rémlik, hogy az AK-12-eshez csak egy helyen, a Forester melletti épületben, egy rejtekhelyen lehet hozzájutni.
A híd leeresztése feladatot akkor kapod meg, ha odamész a híd vezérlőszerkezetéhez és a megfelelő helyre állsz. Az elektronikai cuccok összeszedését pedig a sztalker szerelő adja, aki ott van a Vörös Erdő kapuja közelében, Forester oldalán. Szerintem a zsoldosokhoz nincs köze. Próbáld meg, hogy összeszeded a bányában a cuccokat és elviszed a szerelőnek. Hátha úgy rájön, hogy kellenek neki.
Hogy mikor jutsz Veleshez az attól is függ, hogy milyen sorrendben végzed a feladatokat. A rák ellen gyógyszerhez mindenképpen az kellett, meg a köztes lét-es pályán (eltűnt sztalker) is, de ott ad is egyet.
Az AEK-nél fura volt a távcső: volt, hogy sikerült rátennem, de volt, hogy csak az a hang jött, ami a távcső rászereléskor szokott elhangzani, viszont nem tette rá. Úgy éreztem, hogy ez valami hiba, de az is lehet, hogy rossz távcsővel próbálkoztam. Távcsöveket talán Hawaiinál meg Moreaunál lehet kapni. Próbálkozz, de ments előtte, hátha nem jó hozzá. De ha beszerzed a mesterlövész puskát, akkor nem lesz jelentősége. 5.56-os fegyvert én is vittem magammal, ha már ahhoz is van lőszer, és úgy is teve üzemmódban játszok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 26
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő