- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33134 üzenetére
A Chrome-mal nem jött le, pedig ez nálam a jobbnak tartott böngésző. Nem gond, mert 3 böngésző van fent, így könnyen orvosolható az ilyen probléma.
Mirr Murr legalább több zsákmányhoz juthatsz harc nélkül. Nekem nagyon bejött.
Aarpok örülök neki. Lehet hogy akkor én is neki állok, mert már tele van a hócipőm a Diverzánssal. Az 5. újra kezdés után is ott vagyok ahol a part szakad.
Megint a mentés/visszatöltés probléma.
Én vagyok itt az egyetlen aki nem tudja végig játszani.
Egyszer valamelyik orosz oldalon olvastam, hogy a küldetéseket "sorrendben" kell csinálni, de most nem találom a leírást. Lehet hogy a fővonalat kellene végig vinnem és utána visszatérni a küldetésekhez, nem tudom. Eddig ment rendesen semmi gond nem volt, most arra gondolok, hogy a pripyati átkeléshez már régebben összeállítottam a csapatot, de nem indultam neki, hanem a különböző küldetésekkel foglalkoztam.
Lehet hogy ez is baj lehet?
Az lenne a kérésem, hogy akik már végig vitték, legyenek szívesek leírni nekem, milyen stratégiát használtak.Walter én szívesen válaszolnák, ha végre Jupiterről tovább tudnák menni. De gondolom ott van, ahol a többi játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest