Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33134 üzenetére
A Chrome-mal nem jött le, pedig ez nálam a jobbnak tartott böngésző. Nem gond, mert 3 böngésző van fent, így könnyen orvosolható az ilyen probléma.
Mirr Murr legalább több zsákmányhoz juthatsz harc nélkül. Nekem nagyon bejött.
Aarpok örülök neki. Lehet hogy akkor én is neki állok, mert már tele van a hócipőm a Diverzánssal. Az 5. újra kezdés után is ott vagyok ahol a part szakad.
Megint a mentés/visszatöltés probléma.
Én vagyok itt az egyetlen aki nem tudja végig játszani.
Egyszer valamelyik orosz oldalon olvastam, hogy a küldetéseket "sorrendben" kell csinálni, de most nem találom a leírást. Lehet hogy a fővonalat kellene végig vinnem és utána visszatérni a küldetésekhez, nem tudom. Eddig ment rendesen semmi gond nem volt, most arra gondolok, hogy a pripyati átkeléshez már régebben összeállítottam a csapatot, de nem indultam neki, hanem a különböző küldetésekkel foglalkoztam.
Lehet hogy ez is baj lehet?
Az lenne a kérésem, hogy akik már végig vitték, legyenek szívesek leírni nekem, milyen stratégiát használtak.Walter én szívesen válaszolnák, ha végre Jupiterről tovább tudnák menni. De gondolom ott van, ahol a többi játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest