Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield
üzenetére
Engem nagyon zavar a GoG-os CoP angol hangja, nem akarok megint zűrt vele, de jó lenne oroszra cserélni.
Simán cseréljem le az oroszra? Esetleg tudtok adni olyan orosz hangot ami nem fog bekeverni?Nekem az vált be, hogy az eredeti lemezről telepítés közben eleve az orosz nyelvet választottam ki. Utána feltettem a nocd-t, hogy ne koptassam a lemezt, és ne sivíttassam feleslegesen a lemezmeghajtót. Ez a párosítás még Ubuntu Linux alatt is működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ment minden mod.