Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
A szörnytestrészek begyűjtése (bioradar) utáni képződmények összegyűjtése feladat nem olyan nagy gáz, mert zsoldosoknál és anomáliákban is lehet olyanokat találni.
Én sajnos Csapajevet buktam, mert Sakáltól úgy vittem vissza a pisztolyt, hogy előbb elfogadtam a kenőpénzt, majd utána kinyírtam Sakált (és a többi zsoldost). Azt hittem, hogy így is jó lesz, de sajnos így árulónak érzékeltek. Nem életszerű, de nyilván így van bedrótozva. Visszamenteni meg nem tudtam, mert egy csomó mindent megcsináltam közben. Szívás...
(Ja, és én megvettem a "Rák" ruhát 700 sokezerért, de lesz majd egy ilyen egy pripjatyi rejtekhelyen. Vagy legalábbis nekem volt.) -
agojozsef
csendes tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
A fensíkon bent a barlangban a helikopterrel szemben Az exo kb 200000-rubel a pripyati kereskedőnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anime filmek és sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield