- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #30558 üzenetére
Nem sikerült a feladat,megtaláltam az alsó teleportot ami a barlang legalsó szintjén van el dugva ami bevisz arra a
szintre ahol elvan rejtve a széf és a doboz,de ott semmi.
Itt a bizonyíték én nem csaltam, küszködtem nem csalok,és nem beszélek mellé,nem bántok senkit. Akinek nem ingje ne fegye magára.Ha valaki meg csinálta volnaa küldit becsületel akkor tudna segíteni de szerintem be segítetek maguknak.
Ez a kép egy kisebb csarnoba készült,be álsz csarnok közepére az asztal durván 9-óránál a rés vagy járat egyoránál,középről egy emelkedő amit gondolom senki nem mászot meg,főlmégy gugolás és egyóra irányába ott a bejárat. Oda portál semmi azon a szinten amivel hajnalig küszködtem,Aztán nézek egy videot rola mert már kiakadtam,a lényeg nem is ott van a cuc ahol írva van,megmented az öreg barlanglakó társát azon a szinten, szembe van egy ajtó tüzanomália van előtte na ott van a széf,oda bejutsz valahogy le egy emmelet föl kettö és megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest