- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #30558 üzenetére
Nem sikerült a feladat,megtaláltam az alsó teleportot ami a barlang legalsó szintjén van el dugva ami bevisz arra a
szintre ahol elvan rejtve a széf és a doboz,de ott semmi.
Itt a bizonyíték én nem csaltam, küszködtem nem csalok,és nem beszélek mellé,nem bántok senkit. Akinek nem ingje ne fegye magára.Ha valaki meg csinálta volnaa küldit becsületel akkor tudna segíteni de szerintem be segítetek maguknak.
Ez a kép egy kisebb csarnoba készült,be álsz csarnok közepére az asztal durván 9-óránál a rés vagy járat egyoránál,középről egy emelkedő amit gondolom senki nem mászot meg,főlmégy gugolás és egyóra irányába ott a bejárat. Oda portál semmi azon a szinten amivel hajnalig küszködtem,Aztán nézek egy videot rola mert már kiakadtam,a lényeg nem is ott van a cuc ahol írva van,megmented az öreg barlanglakó társát azon a szinten, szembe van egy ajtó tüzanomália van előtte na ott van a széf,oda bejutsz valahogy le egy emmelet föl kettö és megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jogász topic
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest