Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Az SGM 2.2 Enot modot rádobtam, az is működött, de valamiért jobban megfogta a gépemet, az első Kordonbéli falusi harcnál (a banditákkal) szaggatni kezdett a nagy teljesítményű GPU-val (R7 M260 DX) is.
A COP alapjáték viszont az alap maximum beállításokon szélsebes volt önmagában az energiatakarékos GPU-val (R7).
(Ami még érdekes, egyéb tapasztalat, hogy bár az ellenkezőjét vártam, de Ubuntu 32-biten valamivel halkabban ment az energiatakarékos gpu-val a gép ventije, eszerint kicsit kevésbé melegedett, mint Windows 64-bit alatt. Viszont ha csupán a nagy teljesítményű gpu működött, már hangos volt a hűtés és melegedett Linuxon.)
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Ezt a hibát azonnal ki lehet küszöbölni, ha az alapjátékoknál saját mappába mentesz. Na ezt én már megtettem, amikor önkitömörítő exe-t csináltam belőlük.
Azon gondolkodom, hogy a laptopomon amiről netezek, lecserélem az xp-t linuxra. Tele van már a hócipőm a belassulással, a sz@rakodásával. Ha lesz lelki erőm neki állni, akkor majd megkereslek tanácsokért. Kb. 15 programot használok. Most megint neki állok az oldalamat bővíteni, remélem még nem felejtettem el mindent.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield