Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Tudnál egy mentést küldeni erről? Még mielőtt elkezdenél vele beszélni, mert vissza kell váltani oroszra a nyelvet, hogy megtaláljam a pontos szöveget...
Én nem is találkoztam ilyen beszélgetéssel nála, így könnyen lehet, hogy kimaradt. Az az SGM-ből bennmaradt rész lehet, ahogy Sensut is írta... -
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen, mert az a feladat nem része a mod-nak, az egy SGM örökség, amit Pripjátyban szedsz fel. Pripjáty és Janov nem részei a Halál Ellen 1-nek, azok a pályák bent maradtak az SGM-ből, ami az alapja ennek a modnak. Zatonról csak csalással tudsz kijutni, ami mindent megmagyaráz

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield