- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27106 üzenetére
En ezt szoktam csinalni, ha nem indul a jatek...
Sensut nos, vegigvittem a modot, olyan felemas erzeseim vannak vele kapcsolatban, a tortenet jo, csak neha az ember nem tudja hogy mit csinaljon, kapunk jutalmakat amikor az mar felesleges, most Zatonba visszajovet a teton kaptam egy nagyon eros pancelt, legalabbis bizonyos szempontbol jobb mint a Komsomol, errefel nem lehet fejleszteni, es ha odaadod az Oazis Szivet es beszelsz valakivel hogy megvan az Agropromi terkep, akkor vege a modnak...
Amit sajnalok, hogy nem talaltam meg a tobbi medalliont, hogy megcsinaljam azt a Hallhatatlansag kepzodmenyt...shield en is egyedul mentem a parancsnokhoz, a tobbiek kinyiffantak mire visszaertem.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #27106 üzenetére
Feltelepítettem mindkét verziót, most az alap moddal tolom.
Kipróbáltam még a Fűrésztelepnél, hogy mi a következménye a választásomnak.
1. - ha egyedül megyek a parancsnokhoz és azután tovább - akkor mire visszamegyek a Kitörés megölte a társakat. Csak 1-1 kötszer maradt náluk.
2. - ha velem jönnek - és megmentem a parancsnokot - akkor megjelent 7 Vérszopó és mindenkit megöltek, rajtam kívül, mert felhúztam a padlásra. Onnét lelövöldöztem a dögöket és a társak fegyverei nem vesztek el.
3. - keressenek egy védhető állást - az úttól kissé beljebb helyezkedtek el - gondolom ugyanúgy megöli őket a Kitörés. Ezt már nem csináltam végig.Itt végül is ua. a végkifejlet, csak a felszerelés megmentése már számít.
Javítani kellene: Ajdar neve hol "i" vel van, hol "j"-el van írva.
Régebben vita volt itt, hogy Fűrészmalom vagy Fűrésztelep legyen. Mivel nem hasonlít a fűrészmalomra, a telepet választottuk.
Csak megemlítettem, nem fontos dolog, majd eldöntöd marad-e vagy megváltoztatod.
Mást nem találtam.Eddig nagyon érdekesnek mutatkozik a mod, nem árt egy kis változatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest