Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz SaGa59 #25178 üzenetére

Koszonom a tajekoztatast, mar nem jatszodtam vele kb 1 honapja forma, szoval elszoktam tole, ezert balfaszkodok annyit :D
    A Limanszkos palyan nem jott be, legalabbis az, hogy minden helyen ujratermelodnek a bionikusok meg a szornyek, zsoldosok, stb.
    De mostmar atkerultem Borongosra, megcsinaltam a tudos kuldetest.Ehhez a kuldihez kaptunk egy nagyon fasza mesterlovesz puskat, nagyon megtetszett :C
    Most a Barnal vagyok, es mindenki engem akar :Y :C
    A Szabadsagos faszinak merre keressem a macska altal elhurcolt taskat ? csak azert, hogy ne lojek el egy orat azzal hogy megint korbejarom a bazist.
    A viragos kuldetest csinaltam, most kell menjek a Verszopo sztalker utan Limanszkba.
    A jotekonykodos kuldi az mirol szol ? ossze kell szedni 1 millat, es kesz atvaltani, majd johet a jutalom ?
    Egyelore - azt irta - nem lehet visszamenni Borongosra, pedig ott is lesz egy Terminator kuldetes.
    Ha nem unod, es te mar megcsinaltad, akkor par szoban reszletezd az altalam felsorolt kuldeteseket, hogy feleslegesen ne toltesem az idom keresgelessel es effelekkel.

Amugy kezd megtetszeni a Gladiator, jopofa kuldetesek vannak benne, az ember nem is gondolna :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés