- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #25178 üzenetére
Koszonom a tajekoztatast, mar nem jatszodtam vele kb 1 honapja forma, szoval elszoktam tole, ezert balfaszkodok annyit
A Limanszkos palyan nem jott be, legalabbis az, hogy minden helyen ujratermelodnek a bionikusok meg a szornyek, zsoldosok, stb.
De mostmar atkerultem Borongosra, megcsinaltam a tudos kuldetest.Ehhez a kuldihez kaptunk egy nagyon fasza mesterlovesz puskat, nagyon megtetszett
Most a Barnal vagyok, es mindenki engem akar
A Szabadsagos faszinak merre keressem a macska altal elhurcolt taskat ? csak azert, hogy ne lojek el egy orat azzal hogy megint korbejarom a bazist.
A viragos kuldetest csinaltam, most kell menjek a Verszopo sztalker utan Limanszkba.
A jotekonykodos kuldi az mirol szol ? ossze kell szedni 1 millat, es kesz atvaltani, majd johet a jutalom ?
Egyelore - azt irta - nem lehet visszamenni Borongosra, pedig ott is lesz egy Terminator kuldetes.
Ha nem unod, es te mar megcsinaltad, akkor par szoban reszletezd az altalam felsorolt kuldeteseket, hogy feleslegesen ne toltesem az idom keresgelessel es effelekkel.Amugy kezd megtetszeni a Gladiator, jopofa kuldetesek vannak benne, az ember nem is gondolna
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest