Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #22502 üzenetére
En sem a Complete moddal, lam meg is nezem, hogy milyen (a youtubon).
A Legendary (most neztem meg hogy az mi) azert nem jott be (egyelore) mivel SoC mod amint latom, es eddig mind csak COP modokkal jatszodtam, a Fotograf az elso SoC modom amivel jatszom, es meg hosszas ido amig vegigviszem.
Az elobb jatszodtam vagy 2-3 orat, sikerult a video utan megtalaljam az egyik Psi mezot, amibe megfelelo kristalyt dobalva letrejon egy uj kepzodmeny.
Csak az a bibi, hogy megvan hogy melyik mezobe milyen kristaly parost kell bedobj, egyelore (habar sok kristalyom van) csak az egyikbe tudtam neki megfelelo kristalyt dobni.
Pl ebbe kellett egy szurke meg tudoszin kristalyparos.A tobbi kristalynak meg nincsen parja, vagy aminek van parja, azt nem tudom hasznalni a jelenlegi palyan (a jelenlegi palyan 4 pszi mezo van), a videoban eljutottam odaig hogy a jatekos felfedezett egy 5ik mezot egy masik palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest