- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #22502 üzenetére
En sem a Complete moddal, lam meg is nezem, hogy milyen (a youtubon).
A Legendary (most neztem meg hogy az mi) azert nem jott be (egyelore) mivel SoC mod amint latom, es eddig mind csak COP modokkal jatszodtam, a Fotograf az elso SoC modom amivel jatszom, es meg hosszas ido amig vegigviszem.
Az elobb jatszodtam vagy 2-3 orat, sikerult a video utan megtalaljam az egyik Psi mezot, amibe megfelelo kristalyt dobalva letrejon egy uj kepzodmeny.
Csak az a bibi, hogy megvan hogy melyik mezobe milyen kristaly parost kell bedobj, egyelore (habar sok kristalyom van) csak az egyikbe tudtam neki megfelelo kristalyt dobni.
Pl ebbe kellett egy szurke meg tudoszin kristalyparos.A tobbi kristalynak meg nincsen parja, vagy aminek van parja, azt nem tudom hasznalni a jelenlegi palyan (a jelenlegi palyan 4 pszi mezo van), a videoban eljutottam odaig hogy a jatekos felfedezett egy 5ik mezot egy masik palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- Eladó Steam Deck OLED (1 TB) full pack
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest