- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #20286 üzenetére
Rengeteg rejtekhely van, ami odébb csúszott egy méterrel, vagy épp eltünt. Én például az Eiminatort sem találtam meg a gauss tesztelőben. A gerendáról nekem is leesett a égő házakban Zatonaban, és Bárkás nekem is eltüník. Pedig érdemes elmenni érte, mert a napkelte ruha, ami nála van, ér vagy 30k rubelt...
A fegyverek, amiket Fürgétől kaphatsz:
Sztyeppei Sas
Groza 5.45
MP-5 "Frasier"
SIG P220 "Alpine"
SPAS-12 "Carabineer"
"Hiúz"
SVU-A
March
Tide
Az SVD mesterlövész-puska kézi munkával készült változata.
Vpn-SVU
USP Compact
Módosított Vintorez
Fürge Fal-ja
Striker A2
Fürge KSVK-ja
Terak AK-113-ja
DSR-1 Szubszónikus
Fürge F2000-e
Fürge G36E-je
Nagyjából ennyi. Lehet, hogy kicsit tévedtem, és van amit kétszer írtam, vagy elfelejtettem, de éjszakásból most ébredtem, úgyhogy nézzétek el nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest