- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
dodopek #20235 üzenetére
Megvan...
" Éppen indultam kifelé a hajóroncsból az új fegyveremmel, amikor Bütyök szólított meg. Azt állította, hogy ez az Ő fegyvere, és azonnal adjam vissza neki. (Itt fontos dolog, hogyha az új fegyverünk a hátizsákban van akkor Bütyök nem látja és nem is szólit meg, tehát mindenképpen valamelyik fegyver invertory-ba tegyük bele!) Természetesen nem adtam oda, mégiscsak 20000 rubelt fizettem érte, inkább visszamentem Fürgéhez és kérdőre vontam, hogy lopott fegyvert adott el nekem. Megkérdezte, hogy ki állítja ezt, elmondtam neki. Elmesélte, hogy ez a stalker mostanában így próbál becsapni mindenkit. Ő tisztességes kereskedő és nem orgazda, ezt bárkitől megkérdezhetem. Így is tettem, de a hajó régi lakói mind Fürge állítását igazolták, tehát Bütyök hazudott nekem, ideje őt kérdőre vonnom. Nem találtam a Szkadovszkon, Szakáll úgy hallotta, hogy a kikötői darukhoz ment, elindultam hát utána. Odaérve nagy meglepetés várt, banditák vettek körbe és a fegyveremet követelték. Azt állították, hogy Bütyök küldönce vagyok és a fegyvert jöttem leszállítani nekik. Kemény harc kezdődött, amiben a banditák maradtak alul. Az egyiknél találtam egy PDA-t, amiben megtudtam, hogy Szultán emberei voltak és Bütyök őket is rászedte."
Idézve:http://users.atw.hu/caprine/STALKER3.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest