Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
d3lete #16456 üzenetére
Ha nem tudsz mit csinálni, az Underground pálya elején szaladj el a folyosón balra.Folyosó végén hátizsák, benne komoly sörétes, és egy vagon lőszer. Az izlomokhoz a legjobb a kés, bár ha annyira közel mégy, rendesen szétcsapják a ruhád állapotát. Egyszerűbb elszaladni mellettük.
Dark Vanderer!
Nem kell kibukni, Ide azért járnak az emberek, hogy segítséget kérjenek, vagy adjanak. Ha megnézed az összefoglalót, láthatod, hogy ezerféle mod van a cop-hoz, és már szinte senki nem játszik az alapjátékkal. Ezért, ha valaki segítséget kér, mindig az az első kérdésünk, hogy melyik mod. Ugyanis mindegyiknél másik file-ban kell átírni ezt-azt, hogy a kereskedők rosszabb állapotú fegyvert is átvegyenek, mégpedig jó áron. Szóval nyugi... -
rétisün
veterán
válasz
d3lete #16456 üzenetére
automata mentést (anikor átértél yantarba) visszatölteni, amint átérsz egyből szaladni.....először én is véleltlenül mentem át (nem tudtam, hogy ott az átjkáró) én is így jártam, legközelebb már szaladással kezdtem
amúgy meg gyakran menteni (nem quicksave, menüből) hogy ilyen esetekben legyen mit visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest