Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Gondolom a második generációs éjjellátó után az infra, de nem tudom elsőnek nekem működött szuper volt most meg nem, csak az éjjellátót zöld képét tudom, ki be kapcsolgatni. A második, harmadik és az infra között én nem látok most semmi különbséget, mind sima zöld képet ad, nem tudom mi lehet a gond, kb olyan mint amikor a fegyveren a kisebb és drágább fejlesztést is rárakva a kisebb aktiválódik, és még két kérdésem is volna.
1. Le lehet valahogy jobban guggolni azt rögzíteni vagy esetleg kúszni? Néhány rejtekhelynél elég sokat kell, anélkül keverni mire mindent felszed az ember, néha a hozzáférhetetlenség miatt már gránáttal manipulálok.
2. Exon az utolsó fejlesztéseket kinél lehet beszerelni, utoljára a gauss javításáig játszottam és semmi.
Egyébként nagyon tetszik ez a rész, végre nem egy kilépkedő bughalmaz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Witcher topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest