Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
üzenetére
Haha, nekem csak az SGM van fent meg a két fix hozzá. Se textúra, se structures, se atmosfear... lehet hogy ez a baj.

Ami érdekes, hogy a SoC-t még a régi laptopommal játszottam végig, de a CS-t meg az alap CoP-t már ezzel a géppel (annyi különbséggel, hogy akkor még nem volt benne SSD, de az nem lenne szabad hogy számítson most), és bár mikrolaggolt, de soha egyszer se fagyott így le egyik se. Csodálkoztam is mindig, mit panaszkodnak a fórumozók.
A mikrolaghoz már hozzászoktam (arról csak annyit, hogy azt hittem, az SSD majd megoldja, nem oldotta meg, úgyhogy szerintem nem a lemezsebességtől függ), de ez a kifagyós történet ez új. 
Másik nagy hírhedt jegesmedve a Fallout 3, na az se fagyott nekem soha-soha, miután felraktam minden frissítést. Én lennék csak szerencsés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A mikrolaghoz már hozzászoktam (arról csak annyit, hogy azt hittem, az SSD majd megoldja, nem oldotta meg, úgyhogy szerintem nem a lemezsebességtől függ), de ez a kifagyós történet ez új. 
shield