- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #37673 üzenetére
Most belenéztem a stalker 2-be. Xbox series S-en felhőből játszva nem láttam különösebb hibákat (igaz, egyelőre még a sötét éjszakában téblábolok, az imént nyírt ki a poltergeist a kotróhajó felső fedélzetén). A texturák nem mindig mutatják magukat elsőre teljes szépségükben (a lelőtt röfi és vérszívó tetemén néhány másodpercig „mozgott” a bőr texturája, mire lenyugodott, de ezen kívül semmi különösebb hibát nem láttam. Valaki köpködte, hogy sötét van, meg nehéz lelőni valakit, kevés a lőszer, a kilőtt ellenfelek pukkantyúi sérültek ezért használhatatlanok, stb… Hát igen, éjszaka van, az elemlámpa nem túl erős fényű, de ez már csak ilyen. Lelőni meg mindent és mindenkit le lehet, csak jól kell célozni. Lőszer van, csak ki kell tárazni a sérült fegyvereket, majd utána eldobni. Mondjuk egy darabig mérgelődtem, hogy nem találtam, hol lehet átváltani az automatákon egyes lövésre, kicsit felcseszte az agyam, hogy a megtalált 40 skulóból egy lövés elvitt majd huszat, de meglett, úgyhogy most már minden pukkantyú egyes lövésen van. Mondjuk a korábbi részekben, hármas sorozatokra állítottam mindent, de még úgy is sikerült egyeseket, max duplákat lőni, de itt lehet, hogy a felhős játék miatt hosszú sorozatnak érzékelte a rövid lövést. Jó lesz ez, csinálok helyet a boxon és letöltöm úgy két hét múlva, addigra remélhetőleg már mindenkinek lent lesz, aki játszani akar vele, mert egyelőre a letöltés nagyon lassú.
Nyelv: van benne orosz, de csak mint felirat, illetve a HUD nyelve, ha azt állítjuk be, mindent oroszul fog kiírni. Szinkron csak ukrán és angol, de ez lehet, hogy csak a konzolon ilyen, PC-n nem tudom.
A hangok és a látvány ott van, hozza a szokott stalker stílust. Ami hiányzik, az a csavarok. Valami utalást láttam minitérképre, ahol azt magyarázta, hogy a hullák x-szel vannak jelölve, de egyelőre nem jöttem rá, hol kell aktiválni. Jó lesz ez, de ez is egy stalker, azoknál meg már megszoktuk, elsőre vannak gondok, de a fejlesztők nem engedik el a kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest