- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37589 üzenetére
Timstrike több jó ötlettel is előállt. Most játszok egy nagyon régi moddal, ebben nagy szerepe van a telepíthető hátizsáknak. Kevés kaját lehet szerezni útközben és meg van még spékelve azzal, hogy ha sugárzó területre tévedek, akkor sugárszennyezett lesz a kaja és már el is tűnt a hátizsákomból. Ezért az elhagyatott területeken érdemes tárolóhelyet telepíteni kajával és pár életmentő dologgal. Ilyen pl. a régi Szeméttelep. Elvileg olyan szabály van a Stalkerek között, hogy végszükségben mások rejtekhelyéből vehetsz ki dolgokat, de valamit hagynod kell helyette.
Van a modban Saiga 12K? Nekem az a kedvenc sörétesem.
Szerintem érdemes lenne megkeresnünk xFreex-et, talán vissza lehetne csábítani.
Nagyjából megértem miért sokallt be. Emlékszel, amikor elkezdtük a Chernobyl Chronicles-t, félévig azokkal a rohadt karakter nevekkel tököltél.
Egyszer neki álltam kibogozni, volt hogy egy karakter három néven futott, azt hiszem nem jutottam a végére.
Nem akarlak megbántani, de ha xFreex visszatér, akkor a tökölődésnek vége.
Én segíteni fogok, amiben tudok. Remélem nincs harag.
Megpróbáljuk a fórum társunkat vissza hívni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest