Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Mivel már negyedszer állok neki, és eddig soha nem sikerült elérni a 'full good ending' -et így rákérdezek.
Az egyik Bagoly -hoz kötődik:
"Bagoly kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Információval kereskedik. És ha a pletykáknak hinni lehet, rendszeresen küld jelentéseket az SZBU-nak."Annyi világos, hogy neki kell adni az össze megtalált iratot, PDA-t, stb... Jól tudom? Strelok doksijait is neki kell adni? Vagy azt a 3-at adhatom Strelok -nak, ugye ekkor kapok is egy "Titkok őrzője" achievement -et. Bár a kémrepülő fekete dobozát megint nem adtam neki, gondolom így ez megint ugrik. Az "Információ-kereskedő" achievement -et ezzel ugye alapból buktam. Ez kihat az aktuális befejező képkockára is?
A másik Garik:
"Garik történetei arról, hogyan küzdöttek meg a katonák Pripjaty veszélyeivel, a kísértetváros felfedezésére bátorították a sztalkereket. Az állandó Monolitos támadások ellenére a sztalkereknek sikerült biztosítaniuk az egykori katonai tábort, amit bázisnak használva portyákat indítottak a város mélyére, lassan, de biztosan haladva előre."Szóval én soha nem ezt kaptam, mindig a katonák rossz sorsáról című képkocka jön be. Igazából fogalmam sincs, hogy mit lehet ezzel csinálni. Katona nem hal meg a kimenekítés során, előtte ugye azért pár megpunnyad pl. az irányító, vagy a monolit miatt.
Mit csináljak másképp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gyúrósok ide!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest