Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

Hali!

Mivel már negyedszer állok neki, és eddig soha nem sikerült elérni a 'full good ending' -et így rákérdezek.

Az egyik Bagoly -hoz kötődik:
    "Bagoly kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Információval kereskedik. És ha a pletykáknak hinni lehet, rendszeresen küld jelentéseket az SZBU-nak."

Annyi világos, hogy neki kell adni az össze megtalált iratot, PDA-t, stb... Jól tudom? Strelok doksijait is neki kell adni? Vagy azt a 3-at adhatom Strelok -nak, ugye ekkor kapok is egy "Titkok őrzője" achievement -et. Bár a kémrepülő fekete dobozát megint nem adtam neki, gondolom így ez megint ugrik. Az "Információ-kereskedő" achievement -et ezzel ugye alapból buktam. Ez kihat az aktuális befejező képkockára is?

A másik Garik:
    "Garik történetei arról, hogyan küzdöttek meg a katonák Pripjaty veszélyeivel, a kísértetváros felfedezésére bátorították a sztalkereket. Az állandó Monolitos támadások ellenére a sztalkereknek sikerült biztosítaniuk az egykori katonai tábort, amit bázisnak használva portyákat indítottak a város mélyére, lassan, de biztosan haladva előre."

Szóval én soha nem ezt kaptam, mindig a katonák rossz sorsáról című képkocka jön be. Igazából fogalmam sincs, hogy mit lehet ezzel csinálni. Katona nem hal meg a kimenekítés során, előtte ugye azért pár megpunnyad pl. az irányító, vagy a monolit miatt.
    Mit csináljak másképp?

Új hozzászólás Aktív témák