- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #36870 üzenetére
Szevasz, arra gondoltam, hogy volna-e kedved, hogy SAGA59 tarhelyen levo jatekokat, es masok, mas modjait feldobd az oldaladra? Ugyanis egyes modokat nem tudom leszedni a Yandex vagy mi a fenerol, nem mellesleg meg atfogobb kepet kapnank az osszes elerheto es leforditott modokrol.
A masik dolog hogy majd idovel szeretnek 1 uj topikot nyitani, ahol 3 dologrol szeretnek ertekezni a sztalkerekkel : az elso, modderekre lenne szukseg, akik segitsegevel kibovithetnenk avagy legalabb lezarhatnank a xxFreexx altal keszitett modot, aztan ki akarom puhatolni, hogyha jelentkeznenek modderek, hogy lenne-e kedvuk belevagni az altalam megalmodott zombis modhoz, a Holtak vilaga (http://holtakvilaga.hu/books.html) es a Way in Pripyat mod borongos hangulatu egyvelegenek elkeszitesere, a 3ik dolog osszefugg mindket moddal, ugyanis van egy srac, MasterT, aki regebb tank modelleket, es ujabban neha fegyver modelleket keszitett, es mar regebb megerdeklodtem tole, hogy kb 50 ezer forintert elkeszitene 1 modellt (a magyar AK verziokrol van szo, es esetleg meg 2-3 pisztolyt) ez 8 modellt jelentene, ami ugye 400 ezer forint, ha lenne mondjuk osszesen 100 sztalker az itteni forumon aki hajlando lenne 4000 forintot aldozni a dologra, akkor meg is valosulhatna ugy kb 1,5 ev alatt a 8 modell.Kivancsi vagyok a velemenyetekre mindharom dologgal kapcsolatosan, majd irjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest