Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
Sziasztok!
Újrakezdtem a Way in Pripyat-ot, de még Cordonból sem tudok kijutni, annyiszor vág ki Xray engine hibával. Nem emlékszem, hogy ennyire gázos lett volna. Járt már így valaki? Nem volt kedvem mindent külön leszedni, ezért az ATW oldalán át egy Mega linken keresztül szedtem le az egész csomagot. Lehet, ez a gond?
http://users.atw.hu/stalkermods-hun/wayinpripyat.htm
Egyetlen dolgot módosítottam, a hiányzó célkeresztet kapcsoltam be Rétisün egy régebbi hsz-e alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield