- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #35979 üzenetére
A fordításom végleges. Én feltelepítettem a játékot, de nem rendszerlemezre, nem program files(x86) ba, nem neveztem át a játék könyvtárat, és nem rendszergazdaként indítom. Csak tedd bele az én működő configs fájlomat, hátha jó lesz. Ami hibákat írtál, én nem találkoztam ilyenekkel.
sklopp: csak egy hülye gondolat részemről, az sem lenne jobb megoldás, ha minden keresendő tárgy táblákkal lenne kijelölve. (kis útbaigazítás, azért mindegyik feladathoz van, valamilyen módon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest