- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Kint jártam a Jubileumi, 90. Ünnepi Könyvhéten.
Elsőnek a Metropolis Media kiadó pavilonját látogattam meg és nagy örömmel fedeztem fel, hogy együtt beszerezhetők a Stalker sorozat könyvei.
Sebtiben le is fotóztam őket, amikor is a pult mögött megjelent egy magyar író; Szélesi Sándor, aki nagyon közvetlenül és kedvesen felhívta a figyelmemet Az ellopott troll című könyvére (a Stalker könyvek alatt látható könyve borítójának felső része).
Remélhetőleg az író is felfigyelt arra, hogy időnként fel-felbukkan egy titokzatos látogató, aki a Zóna néhány titkának már részesévé vált és eredeti szándéka szerint a Stalker bűvölete vonzotta a standhoz.Rákérdeztem az eladókra, akik megerősítették, hogy a Stalker könyvek is, jelenleg kedvezménnyel vásárolhatók meg.
Habár csak szimpla, kereskedelmi háttér nélküli olvasóként írom ezt, de hátha jól jön valakinek az információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest