- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
rétisün #3500 üzenetére
Igen, Bagoly-nak hívják a fegyverkereskedőt az emeleten. (Szakáll fegyvereket és ruhát nem árul. Legalábbis, ahol most tartok, ott még nem volt nála ilyesmi.)
Próbaként Fürgénél rendeltem egy "szervoruhát". Hááát...
Tetszetős holmi, de rájöttem, hogy mihamarabb találnom kell szerszámokat.
Most már ott tartok a sztoriban, hogy igencsak át kell mennem Janov állomásra, de még egyetlen szerszámot sem találtam, hogy legalább az alap felszerelésemet felfejlessze Kardan. (Vagy Janov állomáson - mert átkukkantottam oda is - a másik "szerelő".)
A "szervoruha", vagy a "páncél", amit Fürge hoz, jó cuccok, de nagyon nehezek. Csakis "módosításokkal" lenne használható jelenlegi szintemen. Ráadásul csak egyetlen "artifact" zsebük van alapból, s az upgrade-hez a legfejlettebb szerszámok kellenek.
Szóval inkább még az alap ruhát használom. Abban legalább két "artifact"-ot tudok tárolni.
Mondjuk a golyóállósága sajnos a nullával egyenlő.
Viszont Fürge egy nagyon korrekt pisztolyt, gépkarabélyt, shotgunt és mesterlövész puskát hoz. Azokat szerintem megrendelem.
A pisztoly (a típusára nem emlékszem) például teljesen automatává alakítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest