- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Privyet stalkerek!
Az volna a kérdésem, hogy valahogy megoldható-e a játék orosz nyelven való üzemelése angol felirattal. Mert a telepítőben nem lehet kiválasztani a gog-os verziónál. A dobozos verziónál emlékszem volt rá lehetőség, csak dvd olvasó hiányában már nem tudom sajnos használni azt. Én többet nem vagyok hajlandó angol szinkronnal játszani, mert az valami katasztrófa. Vagy csak az angol text mod marad már lehetőségnek. Esetleg tudtok valami olyan angol feliratot hozzá ami elég jó minőségű és lefordít maradéktalanul mindent? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós kamerák
- HBO Max
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest