Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32047) Sensut válasza ' Tzs , (#32046) üzenetére


Sensut
őstag

Hát, ott tényleg túltettetek magukon a modderek mert az a legelcseszettebb mutánsháború az egész sztalkertörténelemben. De meg lehet csinálni, és meg kell csinálni, mert addig nem lehet folytatni a játékot. A robbantás után az előőrsöt nem lehet megvédeni, viszont meg kell várni, amíg ezt kimondja a feladat. Tehát addig kell irtani a mutánst, amíg kapod az üzenetet, hogy nyomás megvédeni a bázist, mert a poszt elesett. A bázist meg tudod védeni, de rengeteg mutáns lesz ott is. Az emberekkel ne törődj, azok mind meghalnak úgyis, de a bázis ettől nem fog elesni. Aztán jön a feladat, hogy tégy ajánlatot Akulovnak Jupiteren, és ekkor van vége a mutánsháborúnak. Roppant nehéz, de némi kitartással meg lehet csinálni. A legkeményebb exód legyen teljesen feltuningolva, a legjobb sörétesed és karabélyod, valamint egy PKM is jól jön. Sok sok és annál is több lőszer, mert a lőszerhiány a legnagyobb probléma itt, és az elején az, hogy nem tudsz gránátokat használni a hajnalosok miatt, mert ha egyet is megölsz közülük, akkor ellenséggé válsz. De amikor ők mind meghaltak - mert mind megfognak -, akkor jöhet a gránát. Mindig egy magaslaton legyél, egy kövön vagy bármin, mert ott nehezebben érnek el a mutánsok. Próbáld meg ne közel engedni a mutánsokat az emberekhez, mert akkor az emberek hatékonyabban tudják irtani. Aztán kihasználhatod a rengeteg anomáliát is a környéken. Én egész csordákat irtottam ki úgy, hogy belecsaltam őket anomáliákba. A lényeg az, hogy szemtől szemben velük semmi esélyed, főleg a végén. Taktikáznod kell egy csomót és akkor sikerül.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.