Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frem1790

őstag

Sziasztok!

Most kezdtem el, azaz szeretném elkezdeni a játékot, de ezzel a X-Ray 1.6 Engine leállt kifagyásal nem bírok. :(
    Végigböngésztem a netet, meg itt a fórumot is a megoldásért. Annyit találtam, hogy tegyem rendszergazdára az indítást(végül xp módba is raktam, mivel régi játék).
    Illetve ez az ominózus user.ltx fájl: egyet találtam a játék főmappájában - ezt kitöröltem, illetve van még egy az appdata mappában. Viszont ha ezt törlöm visszaálnak a grafikai beállítások alapra. Aztán ha módosítom őket akkor újra ott van az user fájl - vagyis ez a graf beállításokat tárolja, hacsak nem játszom kőkorszaki grafikával akkor nem törölhetem(megpróbáltam egyébként - úgy is fagy).
    Mi a fenét lehetne még vele csinálni? Tök spontán szivat, van hogy be sem tölti a játékot, van hogy ötpercenként kidob, de játszottam már egy órát is egyhuzamban, hogy nem volt fagyás. Nagyon tetszik a game sajnálnám dobni, de így meg kínszenvedés.
    64 bites Win7-em van, a játék steames, csak a magyarítás van fenn, nincs modolva, Eset vírusírtóm van - játékos üzemóddba rakva.
    Ha valakinek van valami ötlete, kérem ossza meg velem!

Új hozzászólás Aktív témák