- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Musicking #28468 üzenetére
A hangok ok, de ez a ruha sérüléses cucc engem is bosszant egy picit, utána járok, mert ez így, tényleg nem oké.
Mikor meghal az ember, és olyan páncélban van, aminek van sisakja, vagy van rajta sima páncél + sisak, és meghal, akkor azt látja az ember, hogy a karakterén NINCS SISAK! Pedig ugye viseled, vagy külön, vagy páncéllal együtt. ( Az összes zártrendszerűnél ez működik, hogy ott ugye a fejet is fedi a páncél, de exopáncélnál, és külön sisaknál nem: halálkor nincs az emberen sisak. Hogy az édes--jában lehetséges ez?!)
Nálam előfordult az, hogy exopáncélban ( Military Exopáncél) fejbe lőttek és szevasz. Nem puskával ( értsd: puska lőszerrel működő fegyver) hanem hagyományos 5.56 variánssal ( nato vagy orosz), és esetleg AS VAL és VSS VINTOREZZEL, és kész, egy-két lövés, pá, heló, szevasz.
Lehet, megkéne azt csinálni, hogy az exopáncéloknál lehessen sisakot is használni, mert ez így nem oké. ( Már, ha ez használna valamit, azon kívül, hogy több védelmet ad. Szerintem nem lenne rossz. De ezt majd jövő héten tudom csak kivitelezni, ki kísérletezni.)
Ja, és kösz hogy ajánlod újból a T.A.Z-t, el is felejtettem, hogy tartalmaz új lövés hangokat meg ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest