Új hozzászólás Aktív témák

• Riot Gin

aktív tag

Halkan elmondok én most valamit mindenkinek:

TELE LETT A HÓCIPŐM. Az M60-as fegyver modelljét szerettem volna lecserélni ma a következők közül:

- Shocker mod M60
    - SGM 2.2 ENOT M60
    - Arsenal Overhaul M60 ( Ez esélyesebb hogy belekerül, mert ez működött, csak a fegyver skin-ét raktam rossz helyre.)

- Az MG42-vel az a probléma, hogy azt valamiért nem szereti a játék: félre értés ne essék, nem lesz OP ez a fegyver, csak azért az 1 szem pisztoly mellé gondoltam, és 50-et tudna sebezni. + egyébként 50 -es tára van, tehát nem lenne egy OP Cucc. Amit a játék nem igen szeret benne, az az kérem szépen, hogy egyszerűen a PKM animációt használja, és egyszerűen, valamiért NEM találja, pedig van, csak gondolom nem tetszik neki az Arsenal Overhaul féle PKM. ( A minigun-t letesztelem hogy működik-e így, mert a minigun a játékban ZULU PKM név alatt van bent. Azért ott a tajgán kicsit sok a vodka nem de bár?) Úgy hogy egy kicsikit tele lett a hócipőm, folyamatos játék becrashelések alatt. ( Aki ilyenre adja a fejét, minimum úgy üljön le moddingolni hogy van 2-3 táblacsokija: garantálom hogy szüksége lesz rá hogy benyomja azokat, mert nagyon lehangoló néha ezt csinálni.... )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés